Uredništvo Imunoglukan P4H<sup>®</sup>
Domov>Imunoblog>Zanimivo> Izkušnje mamic z Imunoglukanom

Izkušnje mamic z Imunoglukanom

Otroci so v šolah in vrtcih dodatno izpostavljeni virusom in okužbam. Da se izognemo vsaj kakšnemu prehladu ali bolezni in posledično izostanku iz šole ali vrtca, ima ključno vlogo preventiva in krepitev imunskega sistema. 

 

 

 

 

Za spodbujanje delovanja imunskega sistema lahko otrokom pomaga tudi Imunoglukan P4H®. Preizkusile so ga Mami blogerke, ki so svojo izkušnjo delile na blogih. So bile zadovoljne? So opazile, da so otroci manj bolni? Preberite njihove izkušnje v nadaljevanju!


Bolje preventiva kot … bolezen! 

To je prepričanje mamice Katarine! Pri njih doma je sirup Imunoglukan P4H del jutranje rutine že več mesecev, saj, kot pravi, po prvih treh odmerkih čudeža pač ne morete pričakovati. 

Njen nasvet: vztrajajte! Nenazadnje: kaj pa lahko izgubite? Zelo malo, glede na to, koliko lahko pridobite, se vam ne zdi?

Več pa v blogu


Sezona vrtca je sezona smrkljev in bolezni

Vsaj pri mamici Evi je tako! Letos pa se je na novo vrtčevsko leto in borbo z virusi preventivno začela pripravljati že v začetku avgusta … S sirupom Imunoglukan P4H®! Sirup jim je pomagal že v času zimskih obolenj, zato se je tudi tokrat odločila zanj. Njen Luka tako zdaj zjutraj že sam reče, da bi pil pikapolonico in si ga tudi sam natoči.  

Preberite, kakšen je bil njen "bojni" plan pred vrtcem


Občutljivi in dovzetni za vse povzročitelje bolezni

Danijela je vztrajala, da njena fanta redno jemljeta sirup Imunoglukan P4H, nase pa je enostavno pozabila. V svojem blogu je zapisala: To mamice velikokrat počnemo, predvidevam da se tega niti ne zavedamo najbolje. Najverjetneje bi se moje stanje drugače razvilo, če bi bila tudi pri sebi tako vztrajna in dosledna. Ampak v redu, naj bo to šola za naprej zame in tudi za vas. Vsak izmed nas je nadomestljiv na skoraj vseh področjih, le v enem primeru bi lahko rekla, da to ne drži. Otroku mamica NI nadomestljiva! Tudi zato se potrudimo, da za njih ostanemo zdrave! 

Preberite celo objavo

Obsedena s preventivo

Mamico Danijelo je bolezen prisilila v počitek, zato je zdaj še bolj obsedena s preventivo, s katero želi zagotoviti, da njena fanta ne zbolita. Kako? Vztrajam na tem, da vsak dan pojesta goro sadja in zelenjave, se gibata na svežem zraku in skrbita za redno umivanje rok. Poleg vsega naštetega pa jima zdaj še bolj redno dajem Imunoglukan junior, ki ga občasno uporabljamo že nekaj let.

Imunoglukan P4H® ne smejo jemati bolniki s presajenimi organi. Bolniki, ki prejemajo imunosupresivno zdravljenje, lahko jemljejo Imunoglukan P4H® le po posvetu z zdravnikom. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.